Återupptäck roliga tv-spel med Nintendo Retro

14 december 2021
Cecilia Olsson

editorial

TV-spel är en riktigt rolig sysselsättning som man kan hålla på med timmar i sträck. Idag är det dock vanligare att man sitter vid datorn och spelar. Det utvecklas ständigt nya dataspel och de blir i regel mer och mer avancerade, bland annat gällande grafiken. Ibland kan det dock vara härligt med lite nostalgi och det kan vara minst lika roligt att spela spelen som dök upp under 1980 och 90-talet. Även om spelen inte alls är så avancerade som de man ser idag så är de fortfarande väldigt roliga och charmiga. 

En prisvärd variant av klassikern

Den mest klassiska spelkonsolen är nog ändå Nintendo 8-bit, det är en spelkonsol som dessutom fått ett uppsving under den senaste tiden. Troligtvis eftersom den har så roliga spel och många känner nostalgi av att spela de tv-spel som man lade så mycket tid på under barndomen. Hos DinGadget.se kan man hitta en variant av den fantastiska spelkonsolen till ett mycket förmånligt pris. 

image

En liten och smidig spelkonsoll 

Nintendo Retro hos DinGadget.se är en smart liten spelkonsol som man kopplar in i TV:n för att kunna spela hela 89 olika underhållande retrospel. Bland annat finns såklart olika Super Mario-spel. Även om Retro spelkonsol Nintendo NES style är liten så är den fortfarande bekväm att hålla i och den är inte heller svår att spela på. Det är helt enkelt en spelkonsol som är mycket underhållande för både barn och vuxna, samt perfekt för den som vill återuppleva de roliga spelen man spelade i sin barndom.

Se till att även införskaffa eventuella tillbehör 

Spelet kräver en AV-ingång i TV:n (något som idag inte är standard), men det kan enkelt lösas med en HDMI-adapter. Även en sådan hittar man hos DinGadget.se, vilket gör att man kan beställa hem allt som behövs för att direkt sätta igång med spelandet och kanske även nostalgitrippen.

Fler nyheter